sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Sanomalehtikatsaus

Kukaan täysjärkinen ei osta eikä lue enää iltapäivälehtiä.  Itse käyn lukemassa ne naapurissa.  En voi olla ihmettelemättä, ketä kiinnostaa mitä Vesa Keskinen on tehnyt tänään tai jättänyt tekemättä.  Miltä tuntuu olla töissä lehdessä jossa varmaan palaveerataan joka päivä seuraavan päivän numerosta.   Kuka keksii jotain raflaavaa- hei Vesa Keskinen ei tiedä onko naimisissa vai ei! Jess, lööppikamaa.    Miten voi kaksi eri mediaa julkaista täyttä sontaa viikkokaupalla ja vuosikaupalla.
Miksi ne tekevät sen ilmaiseksi ja tukevat jonkun yksityisen liiketoimintaa.  Vai tekevätkö.  Saavatko toimittajat alennusta kyläkaupasta.   Kunnioitan Keskisen suvun ja kyläkaupan henkilökunnan saavutuksia, loistavasti hoidettu bisnes ja markkinointi.  Ehkä olen kade kun Vesalla on Ferrari ja mulla Volkkari.  Jätän kysymysmerkit ilmaan.

Kun joku kirjoittaa mielenkiintoisen kirjan, ei sitä kannata ostaa, vaan lukea iltapäivälehdistä mitä siinä kerrotaan.  Ostin kuitenkin Lasse Norreksen muistelmakirjan josta on jo revitty monta lööppiä.  Tunsin Lassen aikanaan Musiikki-Fazer ympyröissä, mutta aika vähän meillä oli yhteisiä projekteja.
Rehellinen kirja, varmasti olisi löytynyt paljon rajumpiakin tarinoita artistimaailmasta, mutta Lasse ei ole polttanut siltoja takanaan.   Itsestään Lasse kyllä kertoo rehellisesti.  Fazerin ja Warnerin kuvioista olisi luullut irtoavan enemmänkin tarinaa, minulle jäi kuva että Lassea puukotettiin aika paljon selkään omassa firmassa.  Yhdessä lauseessa Lasse on katkera kun hän teki työt ja myyntipäällikkö keräsi bonukset vuoden lopussa.  Minulle kaikki Fazerilaiset kertoivat kummallisia tarinoita toisistaan.  Ehkä Lasselta tulee vielä lisää tarinaa, jos tämä kirja menestyy.  En löytänyt sitä Citymarketin ja Anttilan hyllyistä, piti ostaa täyteen hintaan Suomalaisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti