keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Peräkylä kommentoiVaahersalon sossun täti Sirpa toi tänä aamuna haukifileitä ja eilisen Iltalehden, hän tietää kuinka paljon pidän Keskisen Vesasta, ja hänen kuulumisistaan.  Suomeen mahtuu kuitenkin vain yksi uutinen kerrallaan, eilen se oli monikulttuuri ja huomenna lööpissä on Halmesmäen töpselinenä, sorry Vesa nyt taitaa tulla päivä ilman lööppiä, ehkä kuitenkin keksit jotain. Vie vaikka tuo Iltalehden toimittaja mielentilatutkimukseen.

Tänään on kaikki a ja ystudiot täynnä paheksuntaa, kun nuo vuoristoneuvokset vievät eläkerahansa Portugaliin pestäväksi.  Heti on tunnustettava, että niin minäkin tekisin jos vaimo antaisi luvan.  Kyllä se oma etu aina yhteisen edun voittaa, valitettavasti.  Irtopisteitä saa tänään varmaan ihmettelemällä miten tällainen on mahdollista, Häkämies.  Voi olla että Sipiläkin joutuu kohta tilille vaalilupauksistaan

Helsingin Sanomat ovat muuten aktivoituneet ottamaan aika kipeitä asioita esille, tuskin Erkon aikana olisi tuota juttua julkaistu.

Kaikki arvonsa tuntevat blogistit ovat jo ehtineet sanoa jotain monikulttuurista, itse myöhästyin pahasti golfin takia, tietenkin.  Olen vähän huono kommentoimaan, omat tyttäret ovat mamuja jonkun silmissä, heidän lapsillaan on Suomen, Kanadan ja Englannin passeja.  Siihen monikulttuurin vähemmän kauniiseen puoleen tutustuin viimeksi toukokuussa, kun asuin muutaman päivän Hollannissa, alueella joka oli muuttunut aika slummiksi.  Hollannissa kytee aivan konkreettinen vastarinta maahanmuuttajia kohtaan.  Meillä eniten pelätään että maahanmuuttajat vievät meiltä työttömyyskorvaukset, vaimot ja mustikat.     Meidän mökkitien varrella liikkuu aika runsaasti näitä maahanmuuttajia, Itä-Suomen kansanopistolla opetetaan  suomalaista kulttuuria.  Minkään näköistä häiriötä en ole huomannut ja mustikoitakin riittää.  Viime kesänä joku porukka oli ostanut auton, se oli ojassa, ajotaitoja ei kukaan ollut huomannut tarkistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti