lauantai 16. toukokuuta 2015

Kaksi viikkoa mökkielämää,jääkiekkoa, golfia ja räkää

Täällä hevon kuusessa ei tapahdu juuri mitään ja ajatuskin hidastuu, joten blogin kirjoittaminen on yhtä tuskaa.  Tulimme vappuaattona, kaksi viikkoa sitten mökille, vaimo luovutti jo viikko sitten ja sanoi lähtevänsä tekemään remonttia kotona, täällä ollaan Minnien kanssa kahdestaan.  Minnie on lainassa, maailman kiltein Mittelspitz. Jos se osaisi kirjoittaa, se kertoisi että äsken nähtiin kesy orava.  Oravaa kiinnosti saman värinen otus. Minnie oli kiinnostunut kunnon iltapalasta.

Tasan samana päivänä kun tulimme mökille, alkoi kunnon räkätauti, joka alkaa nyt olla voitettu, vanha sanonta että flunssa kestää kaksi viikkoa hoitamattomana ja lääkkeillä 14 vrk, pitää paikkansa.  En mennyt lääkityksen puolelle kun ei tullut kuumetta.  Vaimo väittää ettei kuumetta ole sen takia kun sulla ei ole kuumemittaria. Kaikkee sekin tietää.

Golfia on pelattu 14 kierrosta 16 päivässä.  Kerigolf on kaikkien aikojen parhaassa kunnossa, siinä on suuri vaikutus uuden kenttämestarin toimilla mutta myös varmaan aktiivisten toimikuntien. Paras oma kierros 80 lyöntiä ja huonoin 102.   Olen pelannut noin 60 kenttää Suomessa ja kyllä tämä on pahin  Se kiusaa oikein tahallaan, kun saat hienon pitkän lyönnin, lyönti putoaakin sattumalta pienelle kivelle ja pallo lähtee siitä huitsin Nevadaan.  Jos on mahdollista että jotain menee pieleen, se myös menee.  Täällä on kuultu kaikki mahdolliset selitykset, ja kuullaan jatkossakin.
Kun on avausväylällä, joka on kaikista helpoin, lyönyt kolmeen puuhun, tietää että päivä on pitkä.

Meillä on erikoinen pelaajaryhmä, Kerigolfin kiniukot, ihan oikein kirjoitettu.  Pelimuoto on joka päivä skinit ja Nassau; jos et tiedä mitä ne ovat, aivan sama, en kerro.  Pelissä liikkuu hurjat rahat, jokainen panostaa 25 senttiä per reikä.  Parhaimmillaan kenttää kiertää 12 äijää joten voiton mahdollisuus per reikä on jopa 2,50 euroa. Yleensä päivän voittajat ovat tasoitushuijareita, mutta seuraavana päivänä taas jatketaan, ja eri miehet huijaa.  Itsellä saldo on vielä pahasti miinuksella mutta huomenna taas voitan kaikki.  Voitte seurata Gamebookista otteluita livenä.

Kiniukot ovat erikoinen sekoitus äijiä, ei sitä ole kai säännöissä kielletty ettei joukkoon mahtuisi akkojakin, mutta ei niitä yleensä rahapeleissä näy.  Jos ryhmä ei pelaisi joka päivä golfia, se olisi suljetulla osastolla tai jossain holhottavana tuhlaamassa yhteiskunnan varoja.

Jääkiekkoa on tullut katseltua valikoiden, olen käynyt nukkumaan Suomi-Venäjä ottelussa, kesken ensimmäisen erän, kun ei 2 vastaan nolla tilanteessa osuta edes maaliin.  Suomi-Tsekki matsissa kävin nukkumaan kun Tsekki siirtyi johtoon, sen tiesi miten siinä käy.  Tsekki oli parempi, mutta aivan sama kohtalo niillä  oli Kanadaa vastaan.  USA-Venäjä on vielä pelaamatta, mutta veikkaisin että Venäjä voittaa, mutta Kanada rökittää ne kunnolla finaalissa.  Aivan sama, näitä kisoja ei muista kukaan kahden viikon päästä.

Parasta mökillä olossa näin keväällä on luonnon ihmetteleminen, nyt tosin voi olla huono homma edessä, viime yönä oli jo pakkasta ja ensi yönä ehkä lisää, se on mustikoiden surma.  Kevät on ollut kohtuullisen kylmä, ei yhtään kunnon lämmintä päivää.

Helsingin Sanomat alkoi taas tulla, kun hieman heitä koulutin ensin,  On se pakko olla, ei mikään nettilehti korvaa sitä kävelyä laatikolle ja nautiskelua lehdestä kahvin ja Keskin vaniljarinkelin kera.

Facebookissa olen lätissyt ehkä liikaakin, onhan se hienoa kun on on kavereita.  Maaliskuussa laskin ihan uteliaisuudesta, minulla oli silloin 88 kaveria, olin heistä kuukauden aikana tavannut yhden, kun lasketaan pois sukulaiset, Vaition Jukan näin Anttilan neekerimyymälässä.

Olen miettinyt tunnenko kotikaupungissa Vantaalla ketään, taas poislukien sukulaiset.  Aika heikolta näyttää, alakerran Pipsan tunnen mutta hän ei tunne kohta minua  ennen
kuin menee kaihileikkaukseen.  Se että onko ikävä Vantaata, tuli tässä.

Sukulaiset ja oma perhe ovat muuten ihan kiva juttu.  Ja pieni ruskea koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti