tiistai 31. maaliskuuta 2015

Keskon entinen pääjohtaja palauttaa jättibonukset!


Juuri saadun tiedon mukaan Keskon entinen pääjohtaja palauttaa saamansa jättibonukset ja ylimääräisen eläkkeen.  Olen itkenyt itseni iltaisin uneen lukiessani erään irtisanotun anttilalaisen blogia, toteaa ex-pääjohtaja.  Tajusin että se oli minun syytäni, minä nimitin ne vajakit toimitusjohtajat ja ostojohtajat Anttilaan.  Se oli miun syytä!

Rahat palautetaan irtisanottujen anttilalaisten yhdistykselle, yhteensä 5,6 miljoonaa.  Ryhmän puhemies, joka haluaa pysyä vielä nimettömänä, kertoo että yöllä pidetyn pikaisen puhelinkokouksen tuloksena he ovat tarjonneet Anttilan saksalaiselle omistajalle kaksi miljoonaa euroa, ja tarjous on hyväksytty.  Anttila palaa Suomeen ja suomalaiseen omistukseen.

Saksalainen tiedottaja Manfred Winckelhöckel kertoo -  Suomi on paska maa.  Laitoimme kymmenen miestä punaiset kravatit kaulassa hoitamaan kauppaa, mutta ei niistä ole kuulunut pitkään aikaan mitään.   Tämä on ehdottomasti hieno diili, sijoitimme miljoonan, saimme kahdessa viikossa 100 % voiton.  Aioimme polttaa Rovaniemen Anttilan vanhasta muistista, mutta mitään muuta suunnitelmaa ei ehditty tehdä.

Kysyimme irtisanottujen yhdistykseltä, mitä lopuille 3,6 miljoonalle tapahtuu.  Poikain kanssa on mietitty, että jos puolet laitetaan viinaan ja naisiin ja toinen puoli tuhlataan, toteaa irtisanottujen edustaja.   Perustava yhtiökokous pidetään tänään Brankkarilla klo 18.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti